Başkan İzol, sezonu değerlendirdi

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligi 75 puanla bitirerek play-off'larda mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, herkesi kulübe sahip çıkmak için çağrıda bulundu. Kulüp Başkanı Haçım İzol, sezon sonu değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğu kaçıran Şanlıurfaspor bir üst lige yükselmek için şansını play-off’larda deneyecek.

Play-off mücadelesi öncesi Kulüp Başkanı Haçım İzol, sezonu değerlendirmesinde bulundu.

Kulüpte emeği geçen herkese teşekkür eden İzol, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Önümüzde şuanda play-off maçları var. 12 gün boyunca kampta takımımızı hazırlayacağız, motivasyonumuz en üst seviyede olacak. Kimsenin bundan şüphesi olmasın; bu takıma güvenin, sahip çıkın.

Batman Petrolspor’u 2-0 yendik son lig maçında. Bu konuda çok yazılıp çizildi. Bizim hiçbir şekilde sahada futboldan başka yapacağımız bir şey olamaz. Biz burada Bursaspor’u da yendik, İnegölspor’u da yendik, diğer takımları da yendik, Batman’ı da yendik. Bu konuda da bizim Batman’la olan kardeşliğimiz her zaman devam edecektir. Hiç kimse başka bir tarafa çekmesin.

Önümüzdeki sezonun çalışmalarını, planlamalarını şimdiden de yapıyoruz. Bütün şehre, bütün iş adamlarını, bütün iş yerlerini, bütün Şanlıurfaspor severleri bu takıma destek vermeye davet ediyorum. Bize güvenin.”

TFF 2. Lig Beyaz Grup Şanlıurfaspor