Başkan Karadağ ilçe gezilerini sürdürüyor

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, beraberindeki partililerle birlikte 3 ilçeyi daha ziyaret ederek partililerle kucaklaştı.

CHP Şanlıurfa ilçe  teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştiren CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve geçici kurul heyeti, Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü, Suruç, Birecik ve  Halfeti  İlçe Teşkilatları gezisinin ardından bugün de Bozova , Hilvan ve Siverek  İlçelerini ziyaret etti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve geçici kurul heyeti  “Teşkilat Buluşmaları ” çalışmalarına üç ilçe ile devam etti. Bozova, Hilvan ve Siverek’te  temaslarda bulunan CHP'li heyet, “İlçe teşkilatlarındaki üyelerimizle  bir araya gelmek bizim için çok değerli. Bugünkü ziyaretimizde CHP Bozova İlçe Başkanımız Ömer Gül'ü, CHP Hilvan İlçe Başkanımız Mehmet Celal Avcı'yı, CHP Siverek İlçe Başkanımız Mehmet Ayıp Demirbüken ve teşkilatını dinlemek için ziyaretlerde bulunduk ” dedi.


Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantılarda teşkilat buluşmalarının önemine değinen Başkan Karadağ, siyasetin çözüm üretme sanatı olduğunu  belirterek fikir anlamında çözümleri CHP teşkilatlarındaki kişilerin üreteceğini söyledi.

ADIM ADIM ŞANLIURFA

“Şanlıurfa’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı kalmayacak” prensibi ile düzenledikleri ilçe  ziyaretlerinin devam edeceklerini belirten Başkan Karadağ, “Bozova , Hilvan , Siverek ve İlçe teşkilatlarımız  bizim için çok değerlidir. Parti teşkilatımızın sorunlarını tek tek not aldık. Biz üzerimize düşeni yapıp takipçisi olacağız” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ'ın Bozova, Hilvan , Siverek ziyaretinde; yönetim kurulu üyeleri Av .Ronayi Paydaş , Mehmet Salih Kılıç, Ömer Atbinici ve Durak Öğütcan eşlik etti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ