Başkan Kaya, Gelecek Partisinden aday adayı oldu!

TAKİP ET

14 Mayıs Genel Seçimleri için aday adaylık sürecinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Birçok Parti hangi şehirden kimlere sıra vereceğini düşünürken Şanlıurfa'da kimlerin mecliste kentti temsil edeceği şimdiden heyecanlandırdı.

Gelecek Partisinin Şanlıurfa Suruç ilçe Başkan yardımcısı ve Siyasi İşlerden sorumlu Başkan Mehmet Zeki Kaya, Şanlıurfa’ya hizmet için bende varım diyerek aday adayı olduğunu duyurdu.

Suruç ilçesindeki çalışmalarıyla Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından yakın markaja alınan ve muhtemel aday gözüyle görülen Başkan Kaya, aday adaylık başvurusunu yaptı.

Mehmet Zeki Kaya, 13.03. 2023 Pazartesi günü Şanlıurfa Gelecek Partisi İl Başkanı Sayın Abdullah Yeşil ve Suruç Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sayın Fehmi Laçin' e 14. Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı olmak için Suruç Gelecek Patisi İlce Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanlığından istifa ettiğine dair dilekçesini  sunarak “Şanlıurfa’ya hizmet için bende varım“ dedi.

Başkan Mehmet Zeki Kaya aday adaylık sürecinde Şanlıurfalılara şu sözler ile seslendi.

Şanlıurfa Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeki Kaya sözlerine şöyle devam etti. “Şanlıurfa Gelecek Partisi İl Başkanlığımız, Gelecek Partisi Genel Merkezimiz ve aziz Şanlıurfalı hemşerilerimizin desteği ve Allah'ın izniyle Milletvekili Makamı sahsıma nasip olursa aşağıdaki hizmetlerin yapılması için çalışmalar yapacağıma söz veriyorum.

Suruç İlçemizi çağdaş bir ilçe yapacağız. Pilot ilce olarak, Suruç Avrupa standartlarında hizmet veren bir yerleşim yeri olacak; yol, çöp toplama, kaldırım düzeni, park gibi klasik belediyecilik hizmetleri son sistem olarak gelişmiş Batı ülkelerinde nasıl yapılıyorsa bizde daha iyisi için çalışmalar yapılacak.

Suruç, tüm ilçelerin çok daha ötesinde hizmetlerin gerçekleştirileceği bir yer olacak. Her mahallenin sorunu ilce Konseyinde tartışılacak, ücretsiz internet olanağının sağlanacağı Parklar, her türlü kültür-sanat etkinliğinin yapılabileceği Suruç Gençlik Merkezi, üniversiteli öğrenciler için Modern Yurt Binası,  her mahalleye Modern Muhtarlık binası ve tüm köylerimize  yol, ve bu yollar boyu Suruç’un coğrafi yapısına uygun fidanlar, arıtılmış su, kilit taş, Taziye Evleri yapacağız. Tüm Suruç’ta alt yapı sistemini, çok amaçlı Semt Pazarları, pazar yerlerinde İlçelerimize özgü Organik Ürün Pazarları oluşturacağız. Çiftçilerimizin problemlerini çözme noktasında" Çiftçi Problem Çözme Heyeti" oluşturacağız Her sezon başı bu heyet toplantı yaparak çiftçilerimizin sorunlarını üretimlerini  ürettikleri ürünlerini satma noktasında ne yapması gerektiği ile ilgili kararlar alarak en iyi üretim ve karlı bir satış için mekanizmalar oluşturacaktır.

Tapusu olan ve kiralama kontratı olan her Çiftçi destekleme dosyası yapmadan desteklemeleri hesaplarına yatırılacaktır. Üretim amaçlı tarımda kullanılan suyun ücreti en asgari düzeyde olması için çalışmalar yapılacaktır. Doğal gaz problemini çözeceğiz. Suruç Sanayi sitesini yeniden yapılandırılması için kuracağımız sanayi heyeti ile çalışmalar yapacağız. Esnaflarımıza teşvik ve faizsiz desteklemeler için çalışmalar yapılacaktır.

Engellilerimizin yararlanabileceği Spor Tesisleri yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin uyuşturucu batağına bulaşmaması adına uygun ortamların olmaması ve kadim değerlerimizden mevcut hal üzerine olan hızlı kopuşun önlenmesi için çalışma yapılması ve gençliğimizde meydana gelen boşluğun doldurulması için uygun ortamlar oluşturacağız.

Gelecek Partisi olarak Şanlıurfa ilimiz ve tüm ilçelerimiz için büyük hayallerimiz var, düzenli trafiği, sorunsuz kaldırımları, engelsiz yolları, alt yapı, bina giriş ve düzenekleriyle müstesna bir il ve ilçeler olacak. Gelecek Partisine yürekten inanın ve güvenin, Allah'ın izniyle başaracağız.

İl ve ilçelerimizde yaşayan herkese eşit ve adil hizmet vereceğiz. Partili partisiz, oy vermiş  vermemiş diye ayrım yapmadan tüm halkımıza adil ve eşit mesafede olacağız. Tüm kamu ihaleleri halkımıza açık ve şeffaf olacak.

Denetim mekanizmaları kurulacak.

İl ve ilçelerimizde hiç bir aile unutulmayacak, kim olursa olsun herkesin sesini duyan bir devlet anlayışıyla hareket edeceğiz.Ulaşılamayan ve makamında şifreli kapılar ardında vakit geçiren bir makam olmayacak. Milletimize Kapımız her daim açık olacaktır.Söz veriyorum."Dedi

 

Kaya Urfa Gelecek