Başkan Kırıkçı istifa etti!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, milletvekili aday aday olmak için görevinden istifa ettiği iddiaya edildi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekili seçimi için aday adayı olduğunu belirten Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, istifa dilekçesini kamuoyla paylaştı.

Başkan Kırıkçı istifasını şu sözler ile duyurdu"Kıymetli Şanlıurfalı Hemşehrilerim.

17 Şubat 2021 tarihinden itibaren Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında yürüttüğüm AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığı görevimden 2023 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Aday Adayılığı sebebiyle vermiş olduğum 16/03/2023-21 tarih ve sayılı istifa dilekçemin kabulüyle ayrıldım.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, davamıza hizmet sürecinde, desteklerini eksik etmeyen ve emeği geçen tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, İlçe başkanlarıma, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurullanna, Mahalle Başkanlarıma, Milletvekilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarıma, tüm değerli şehir erkanına ve çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerime şükranlanımı sunuyor, helallik diliyorum.

2023 Türkiye Yüzyılında "Yeniden Güçlü ve Büyük Türkiye" için bir nefer olarak var gücümle Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun yol arkadaşı olmaktan onur duyacağım. "Durmak Yok Yola Devam"

Kamuoyuna saygıyla arzederim." 
 

Kırıkçı