Başkan Kuş cevap verdi, ama…

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın meclis gündemine taşıdığı Tenzile Erdoğan Misafirhanesi hakkında Mahmut Tanal'a cevap verdi.

Geçtiğimiz sene misafirhane iken belediye hizmet binasına dönüştürülme kararı alınan ve bu hafta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mahmut Tanal tarafından TBMM gündemine getirilen Tenzile Erdoğan Misafirhanesi ile ilgili polemik devam ediyor.



Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabı üzerinden ‘’Eyyübiye Belediyesi, Tenzile Erdoğan Hasta Yakınları Misafirhanesi'ni, belediye hizmet binasına dönüştürdü. Merhum Tenzile Erdoğan'ın kemiklerini sızlattılar’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın yapında yazılı bir açıklama yaparak konu ile ilgili yazalı bir açıklama da Tanal, kamunun zarara uğratıldığını söyledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş yapılan bu paylaşıma Mahmut bey, Cumhurbaşkanımız ve merhume Tenzile annemizi önemsemeniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizler de zaten yapacağımız ilk Gençlik Merkezine Tenzile Erdoğan annemizin ismini verecektik. Erdoğan ailesine olan muhabbetiniz için teşekkürler’’ sözleri ile cevap verdi.

 

Biz zaten yapacaktık

 


Urfa Değişim Gazetesi olarak bizimde okuyucularımızla paylaştığımız, Tenzile Erdoğan Misafirhanesi konusunda belirsizlik sürüyor. Mahmut Tanal’ın paylaşımına cevap veren Belediye Başkanı Mehmet Kuş, diğer iddiaları cevapsız bıraktı. Tanal’ın kamunu zarara uğratıldığı, misafirhanedeki eşyaların satıldığı gibi iddialarını yanıtsız bırakan Başkan Kuş’un Tenzile Erdoğan ismi için ‘’Bizler de zaten yapacağımız ilk Gençlik Merkezine, Tenzile Erdoğan annemizin ismini verecektik’’ demesi dikkat çekti.