Başkan Kuş: İlk icraatımız küskün gönüllere ulaşmak

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, görevi devraldı. Başkan Kuş, ilk icraatının küskün gönüllere ulaşmak olduğunu söyledi.

Şanlıurfa SGK İl Binasında bulunan ve Eyyübiye Belediyesine ait Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuş: Kırgın kalplerle belediyeyi barıştıracağız

31 Mart seçimlerinin geride kaldığını belirten Başkan Mehmet Kuş, ilk icraatının gönül belediyeciliği olacağını ve küskün gönüllere ulaşmak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Başkan Kuş açıklamasında, “Çok şükür Eyyübiye halkımız bizleri rekor bir oyla Belediye Başkanı olarak seçtiler. Bu saatten sonra artık Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmet zamanı, seçim atmosferinden bahsetmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül olmazsa olmaz dedik. Çok şükür gerek Eyyübiyeli hemşehrilerimiz, çok ciddi bir teveccüh gösterdiler. Eyyübiye’ye bizlere hizmet etme fırsatı verdiler. Bugüne kadar Eyyübiye'de Belediye Başkanlığı görevinde bulunan arkadaşımıza şükranlarımı iletiyorum. İlk icraatımız gönül belediyeciliği dedik. İnşallah Eyyübiye'de kırgın gönülleri düzelteceğiz ve kırgın kalplerle belediyeyi barıştıracağız. Akabinde inşallah daha önce söylemiş olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirmeye çalışacağız. Bunların en önemlisi elbette ki kamu kampüsü dedik. Kamu kampüsü projemizi gerçekleştirmek adına ilk adımlarımızı inşallah atmaya başlayacağız.” dedi. 



Yıldız: Vatandaşlarımız istikrardan yana oyunu kullandı

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan İl Başkanı Bahattin Yıldız, projelerle 2024 yılına kadar çalışacaklarını belirterek,“31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Allah’a şükürler olsun Şanlıurfa’mızda 13 ilçemizin 12’sini ve Büyükşehir Belediyesini aldık. Halkımız 31 Mart'ta oylarını tekrar ak kadrolardan, ak başkanlardan yana bizlerden yana kullandı. Vatandaşlarımız şunu her zaman olduğu gibi 31 Mart'ta yine gösterdi ki hizmetten yana, istikrardan yana, refahtan yana oyunu kullandı. İlimiz ve bölgemiz üzerine oynanan her türlü kirli iştirakin oyunu bir daha çıkartmamak üzere sandığa gömdü. Ak kadrolar 2002 yılından bugüne kadar ülke genelinde değişim dönüşümü sil baştan yaşattı ve her alanda bunu hissettirdi. Bizler de Şanlıurfa’mızda 2019 – 2024 yılları arasındaki 5 yıllık istikrarlı dönemi Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarımızla birlikte projelerle dolu bir dönemi başlattık ve bu dönemi geçireceğiz.” diye konuştu.

Beyazgül: Bundan sonra bize düşen görev, bu sorunları çözmektir

Eyyübiye Belediye Eski Başkanı Mehmet Ekinci’nin rahatsızlığı nedeniyle devir teslim törenine katılamadığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,açıklamasında şöyle konuştu: “Mehmet Ekinci Başkanımız bizi telefonla aradı rahatsızlığı nedeniyle Şanlıurfa'da olmadığını bildirdi. Allah şifa versin dileklerimizi gönderiyoruz kendilerine. Eyyübiye ilçe olarak büyük bir ilçemiz. Sorunları büyük bir ilçemiz. Seçim çalışmalarımızda daha çok beraber olduk. Sorunları bire bir gördük ve yaşadık. Ancak bundan sonra bize düşen görev bu sorunları çözme noktasında Mehmet Kuş başkanımızla birebir çalışmak olacaktır. Biz seçim esnasında şunu ifade ettik. Şehrin sorunlarını çözmek için ilçe ve Büyükşehir Başkanımızla beraber olacağız. Artık sıra bizde, bu görevlere kollarımızı sıvayıp başlayacağız. Bu konuların üstesinden birer birer geleceğimize inanıyorum. Bu yolda halkımızın dualarının da arkamızda olmasını çok önemsiyoruz. Bizlere bu görevi veren halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.    

 

başkan kuş görevi devraldı eyyübiye belediyesi de yüzde 73 oranla seçimi kazanan Şanlıurfada en fazla oyu alan mehmet kuş görevi devraldı dün mazbatasını alan eyyübiye belediye başkanı mehmet kuş