Başkan Kuş'tan Eyyübiye sakinlerine müjde

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TOKI ( Batıkent) mahallesi ve Selçuklu mahallelerinde temaslarda bulunan Başkan Kuş, mahalle sakinlerine Millet Kıraathanesi sözü verdi.

Vatandaş ve esnaf gezilerine devam eden Başkan Mehmet Kuş, son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve teknik personelle birlikte TOKİ (Batıkent) ve Selçuklu mahallelerinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, TOKİ sakinlerine Millet Kıraathanesi müjdesi verdi. Selçuklu mahalle sakinlerinin yeşil alan taleplerine de a cevap veren Başkan Kuş, çalışmaların hemen başlaması talimatını da verdi. Başkan Kuş, mahalle de gençlerle bir süre basketbol da oynadı.

 

Mahalle gezileri sonrası açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi," Bugün Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Eyyübiye’nin çeşitli mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. İncelemeler sonucu Park ve Bahçelerde eksiklikleri yerinde tespit edip anında gerekli birimlerimize talimatlarını verdik. İnşallah Eyyübiye halkının daha yaşanılabilir yem yeşil alanları hizmetlerine sunacağız. Toki mahallemizde incelemelerde bulunduk buradaki parkımızın durumu içler acısı Belediye Başkan yardımcımız Halil Kırmızı’ya buradaki sorunun giderilmesi için talimatımızı verdik. Bu bölgemizde çok ciddi bir çalışma yapacağız Toki sakinlerimize bu bölge ile ilgili ciddi bir çalışmamız var. Bu yeterli mi diye sorduk? Tabiki değil … bu yıl sonuna kadar Toki mahallemizdeki gençlerimizin faydalanabilecekleri bir Millet kıraathanesi kazandıracağız. Bugün itibari ile arkadaşlarımıza talimatları verdik ve hızlı bir şekilde bu projemizde sonuçlandıracaklar.” dedi. 

eyyubiye belediye başkanı mehmet kuş başkan kuş’tan eyyübiye sakinlerine müjde toki ( batıkent) mahallesi ve selçuklu mahalleleri Şanlıurfa haberler