Başkan Özkan, soğan tarlasına incelemelerde bulundu!

TAKİP ET

Ak Parti Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hasadı dönemi yaklaşan soğan tarlasına incelemelerde bulundu.

Şanlıurfalı mevsimlik işçilerin en çok göç ettiği yerlerden birisi olan Karacabey’de soğan hasadına kısa bir süre kaldı.Tarım ve Hayvancılığın Başkenti Karacabey’de başarılı bir belediye başkanı olan Ali Özkan, özellikle Şanlıurfalı mevsimlik işçilerine gösterdiği tutum sağladığı imkânlar dikkat çekiyor.

Siyaset kişiliğinin yanı sıra tarım işçilerine verdiği önem ve çiftçilik mesleğine gösterdiği alaka Başkan Özkan’ı halk gözünde daha da özel kılıyor.Küçük nüfuslu bir ilçede Belediye Başkanı olmasına rağmenler şimdiden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görülen Ali Özkan, Karacabey Belediye Başkanlığına geldiği günden beri ilçeyi adeta yeniden inşa etti. Sanayiden, eğitime, sağlıktan istihdama kadar ilçenin birçok sorununu gereken mercilere ulaştırmayı başardı.

Her zeminde Şanlıurfa ile özel bir yakınlığının olduğunu sarf eden Başkan Özkan, Şanlıurfa’dan Karacabey ilçesine gelen mevsimlik işçilerinin kendilerini yabancı hissetmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını aktardı.

Karasu Mahallesi’ne yaptığı ziyarette çiftçiler ile bir araya gelen Ali Özkan, soğan tarlasını da incelemeyi de ihmal etmedi.

Çiftçi Lütfü Demirbaş’ın tarlasına ziyarette bulunan Başkan Özkan “Tarım ve Hayvancılığın Başkenti Karacabey’de soğan hasadı yakında başlıyor. Lütfü Demirbaş’ın soğan tarlasına uğradık. Bereketli olsun inşallah. “ dedi.

Haber Mehmet KIRVAR

 

Ali Özkan Karacabey