Başkan Özyavuz: millet için kapılarımız her daim açık

TAKİP ET

Fırsat bulduğu her anını vatandaşlarla birlikte geçiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, saha gezilerinin yanı sıra her gün makam odası ve millet odasında yüzlerce vatandaşı ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un gündüzleri makam odası akşamları ise Millet odası vatandaşlarla dolup taşıyor. Kırsal mahalle ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşları ‘Açık Kapı’ hizmet anlayışıyla makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini bizzat kendilerinden dinliyor, çözümleri içinde belediyedeki birim amirlerine anında talimat veriyor.

"Bizim her anımız halkımız için" diyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; "Kısa sürede hizmet noktasında büyük yol kat ettik. İlçe merkezi ve kırsalımızda çalışmalarımız dört koldan devam ediyor. Ekip ve ekipman konusunda tüm imkanlarımızla hemşerilerimize hizmet için sahadayız. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Gece – gündüz hafta içi ve hafta sonu, saat farketmeksizin her anımızda vatandaşlarımızla bir aradayız. Halkımıza hizmet için mesai mefhumu gözetmeksizin Harranlı hemşerilerimizin hizmetinde olmaya özen gösteriyor ve hep daha fazlasını ulaştırabilmek adına yoğun bir çaba harcıyoruz. Biz büyük bir aileyiz." İfadelerini kullandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz