Başkan Özyavuz: Yolu asfaltlanmayan mahallemiz kalmayacak

TAKİP ET

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir tempo içerisinde hizmet atağını sürdürüyor.

Harran Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin son bulması adına bir yandan proje üretirken diğer bir yandan bu projeleri hayata geçirerek, temel belediyecilik hizmetleriyle vatandaşlar için ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir ulaştırmaya devam ediyor.

Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Gögeç kırsal Mahallesinde başlatılan köy içi asfalt yol çalışması öncesi dolgu çalışması tamamlanarak, asfalt serimine başlandı.

Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle bir araya gelen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; "Asfalt serim çalışmalarının başladığı Gögeç kırsal mahallemizdeyiz. Mahalle içi asfalt serim çalışmaları kapsamında Gögeç mahallemiz ve mezraları olmak üzere her bir metre kareye asfaltı ulaştırmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Cenab-ı Allah’ın izniyle Harran ilçemizde yolsuz, sussuz, elektriksiz hiçbir mahalle bırakmayana dek, gece gündüz demeden hem belediyemizin bütün imkânlarını kullanarak, hem de Büyükşehir belediyemizin bütün imkânlarını, Cumhur ittifakının verdiği gücümüzü, imkânlarımızı kullanarak, üretken belediyecilik, bütüncül, birlikte yönetim ve ortak istişareler neticesinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim tek bir derdimiz var oda ilçemizin her bir metre karesini hizmetle buluşturmaktır.” açıklamasında bulundu.

Gögeç Mahalle sakinleri ve muhtarı yapılan asfalt çalışmalarından ötürü Başkan Özyavuz’a teşekkürlerini ilettiler.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz