Başkan Saraçoğlu, Tatlıses'in hafızasını tazeledi!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın partiden istifa etmesini kaldıramayan Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabı üzerinde Fakıbaba'ya ağıza alınmayacak sözler sarf etti.

Fakıbaba’nın Tarım ve Hayvancılık Bakanı olduğu dönemlerde Fakıbaba’yı öve öve bitiremeyen Urfalı sanatçı  İbrahim Tatlıses, Fakıbaba’nın Ak Parti’den istifa etmesinden sonra adeta taarruza geçti.

Tatlıses, bugün ise Fakıbaba’nın resmen İYİ Parti’ye katılmasıyla ilgili “Ben Bu Filmi Daha Önce Seyretmiştim. Bakalım Daha Kaç Kez Seyredeceyiz?” şeklinde tepki koydu.

Tatlıses’in sarf ettiği bu sözlerden dolayı büyük tepki alırken, tepki gösterenlerin arasına Şanlıurfa Spor Kulübün eski başkanlarından Kemal Saraçoğlu’nun sözleri dikkat çekti.

Başkan Saraçoğlu, Tatlıses’e geçmişi yılları hatırlatarak, neden daha önce takdir ettiğini ve şimdi ise neden tepki gösterdiğini söyledi.

Başkan Saraçoğlu “Tatlıses, Sn.Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifasının ardından geçmişe yönelik Sn.Fakıbaba hakkında Olumsuz açıklamalar yapmış. Keşke bu açıklamaları bakanken veya Ak Parti milletvekiliyken yapsaydın. Belki karşılık bulurdu.” Şeklinde tepki gösterdi.