Başkan Sert: "Yoruldukça koşacağız"

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yoğun katılımla Öz Sağlık İş Sendikası 1.Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonucunda mevcut başkan Bekir Başak güven tazeledi.

Gerçekleştirilen toplantıya Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, Şanlıurfa Milli Eğitim müdür yardımcısı Mehmet Arif Kurt ve çok sayıda kişi katıldı.

Toplantı, saygı duruşu, İstiklal Marşı  ve akabinde ise  Öz Sağlık İş Sendikası genel başkanı Devlet Sert’in  konuşmaları yer aldı.

Konuşmalarında daha çok sahada çalışan sağlık çalışanlarının sorunlarına değinen başkan Sert, Bir sorunla karşılaştığımız zaman disiplin kurulu toplanmadan ihraç kararı çıkıyordu. 11 ay 29 gün giriş çıkış yaptırılarak kıdem tazminatı alma hakkı hakkımız elimizden alınıyordu.  Bizler hak-iş olarak bizim özellikle kamudaki çalışan taşeron işçilerimizin sorunları nedir biz bununla ilgilenmeye başladık.” dedi.

Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden başkan: “  Geçen haftadan başladık, 2023'ün Haziran ayına kadar dışarıda bu genel kurulları tamamlayacağız. Tüm illerimizde bu kardeşlerimizin sorunlarını sıkıntılarını dinleyeceğiz. Bizler yoruldukça daha çok koşup mücadele edeceğiz. Bizler çoluk çocuğumuzun geleceği için bu  mücadele de sizlerin yer aldığı gibi bizler de her daim  yanınızda olacağız.” İfadelerini kullandı.

Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri sondakika gündem Öz Sağlık İş Sendikası Genel Kurul toplantısı