Başkan Soylu: "Urfa'yı yerinde görmek bir başkadır"

TAKİP ET

Ankara'da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım günlerinde Urfa Değişim Gazetesi ve Söz Ajans mikrofonlarına konuşan Ceylanpınar belediye başkanı Feyyaz Soylu tanıtıma katılmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

4 gün boyunca devam edecek olan Şanlıurfa tanıtım günlerinde 3. Gün coşkusu devam ediyor.

Şanlıurfa Vakfının organizasyonunu yaptığı Ankara’da bulunan tüm Şanlıurfa Derneklerinin desteğiyle; Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir ve tüm ilçe Belediyeleri, Kaymakamlıklar, STK’lar ve Şanlıurfalı Sanayicilerin katılımıyla devam eden tanıtım günlerinde Ceylanpınar Belediyesi de yerini aldı.

“HERKESİN URFA’YI YERİNDE GÖRMESİ GEREK”

Katılımdan mutluluk duyan başkan Soylu şunları kaydetti: “Emeği olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.  gerçekten güzel bir organizasyon hemen hemen Urfalıların tamamı burada Ankara’daki hemşirelerimizin birçoğunu burada gördük. Yalnız Urfa’yı buraya taşımak zor olur biz özetle geldik buraya bütün Türkiye’deki bütün sevenlerimiz Urfa’nın ne olduğunu Urfa’yı yerinde görmelerini tercih ederiz gelseler görseler Urfalıların ne kadar misafirperver olduklarını Urfa’nın sıcaklığı kadar misafirperverliğini de görsünler.” Dedi.

“İLÇEMİZ CEYLANLAR GİBİ NARİNDİR”

Sözlerine daha sonra şu şekilde devam edene başkan Feyyaz Soylu: “Tarihiyle kültürüyle yani her şeyi ile Urfa’yı yerinde görmek bir başkadır Urfa’yı görünce Ceylanpınar’ı görmemek mümkün değil Ceylanpınar canlı ceylanları ile meşhurdur biliyorsunuz ceylanıyla pınarıyla meşhur bir ilçedir biliyorsunuz ben ilk sefer böyle bir organizasyona katıldım, çok güzel bir şey oldu gerçekten diğerlerine katılmadığım için çok üzgünüm güzel bir organizasyon oldu bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ceylanlar narin hayvanlardır gürültüye sıcağa gelmeyen canlılardır onun için her yere götürme şansımız olmuyor.  Türkiye’de diğer milli parklarda ’da bunlar koruma altında sürekli nesilleri tükenmesin diye çoğaltarak gönderiliyor ama ceylanlarımız ilçemiz gibi narin canlılardır.” İfadelerini kullandı.

Ankara Ceylanpınar belediyesi Feyyaz Soylu Urfa Değişim Gazetesi Söz Ajans haber son dakika şanlıurfa tanıtım günleri