Başkan Tokmak'tan müteahhit ve mülk sahiplerine çağrı!

TAKİP ET

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar esnaf odası Başkanı Selahattin Tokmak, deprem nedeniyle ev sahiplerine ve müteahhitlere ev ve fiyatları için çağrıda bulundu. Tokmak çağrısında fiyatları makul ve asgari düzeyde tutulmasını istedi.

Şimdi toparlanma zamanı herkes evine yerleşmek için çaba sarf ettiğini ifade eden Şanlıurfa Tüm Emlakçılar esnaf odası Başkanı Selahattin Tokmak, ev sahiplerine ve müteahhitlere ev ve fiyatları için zam yapılmaması istedi. Mülk sahiplerinden birkaç ay kira fiyatı istememelerini istedi.

Başkan Tokmak çağrısında geçici zaman kiralamalarda komisyon almayacağını da söyledi. Tokmak, “ Çok kıymetli Şanlıurfa halkı, öncelikle ülkemize geçmiş olsun ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerken enkaz çalışmalarında bir canın daha sağ selim çıkmasını yüce Mevla’mdan temenni ediyorum. Bu zor süreçte herkes birlik ve beraberlik gösterdi yardımlaşma içerisinde oldular.

Umut ediyorum ki toplum olarak hep böyle kalalım ve bu vahim olaydan pay çıkaralım. Şimdi toparlanma zamanı herkes evine yerleşmek için çaba sarf ediyor. Bu süreçte kimi ev satın alacak kimi kiralama yapacak.

“GEÇİCİ BİR SÜRE KOMİSYON ALMAYACAĞIM”

Özellikle Ev sahiplerine buradan sesleniyorum Müteahhit arkadaşlara buradan sesleniyorum lütfen fiyatları makul ve asgari tutalım piyasayı elimizden geldiği kadar aşağıda tutalım. Bir çağrıda esnaflarıma yapmak istiyorum. Elinizde olan portföyleri iyi analiz yapalım değerinden fazla olan gayrimenkulü piyasaya sokmayalım gün dayanışma günü. Ben şahsen geçici bir zaman kiralamalarda komisyon talep etmeyeceğim. Sizlerde önerim bu yönde olacak .Mülk sahiplerinde bir çağrım daha olacak en azından birkaç ay kira almasalar hiçbir şey kaybetmezler aksine kazançları daha çok olur.(kira ile geçim yapanlara sözümüz yok)” dedi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar esnaf odası Başkanı Selahattin Tokmak