Başkan Tüysüz'den Urfalı Vekillerin tadını kaçıracak sözler

TAKİP ET

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz hızlı tren projesinde Urfa'nın ismi yoktu hatırlatması Urfalı vekillerin tadını kaçırdı.

Uzun bir süre önce Şanlıurfalı vekillerin ballandıra ballandıra anlattığı Mersin-Adana- Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesinde Urfa’nın da olduğunu söylemi gecen gün sadece söylemden ibaret olduğu görüldü.

Daha önce Deva Partisinin Hızlı tren hattında Şanlıurfa’nın olmadığını söylemesi Ak Parti Milletvekilleri tarafından sert sözlerle eleştirilmiş ve algı yapıldığı belirtilmişti.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz,mevcut iktidar kurmaylarının Şanlıurfa Hızlı Tren Projesiyle ilgili yaptıkları açıklamayı eleştirdi.

Demokrasi Ve Atılım Partisi ( DEVA) Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, " O gün Hızlı Tren Hattında Urfa yok dediğimizde algı operasyonu yapılıyor diyen iktidarın İl Başkanları , Milletvekilleri siz orda mısınız? Ya da son günlerin moda tabiri ile sen nerdedir? " dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Projesi’nin tünel yapım şantiyesini ziyaret etmesi sonrası Şanlıurfa-Gaziantep arası hızlı tren projesi tekrar gündeme geldi.

Hızlı tren ile ilgili daha önce iktidar partisine mensup milletvekillerinin ve önceki dönem İl Başkanı Bahattin Yıldız 'ın hızlı tren projesiyle alakalı açıklamaların yer aldığı 2 dakikalık video görseline de yer verdi.

 

AK Parti Şanlıurfa temsilcilerinin çeşitli medya kuruluşlarında , hızlı trenle ilgili müjdeler vermelerini eleştiren İl Başkanı Tüysüz,son günlerin tutulan tabiri " sen nerdedir? " ironili paylaşımda bulundu.

Adana Gaziantep Mersin Urfa Devapartisi