Başkan Tüysüz sessiz kalanların sesi oldu!

TAKİP ET

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz Şanlıurfa'nın dinamik taşlarını yerinden oynatacak bir soruna değindi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde ve İlçe belediyelerde haksızlığa uğrayan vatandaşların olduğunu söyleyen Başkan Tüysüz bazı işçilerin işlerini kaybetme korkusundan dolayı konuşamadıklarını aktardı.

Şanlıurfa’da yaşanan sorunların  devası olmak için mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Tüysüz  belediye çalışanların yaşadıkları mağduriyetin derhal giderilmesi gerektiği vurgusunu yaptı. Başkan Tüysüz “2016’da 2 asgari ücretle işe başlayanlar asgari ücretin 1,5 kat fazlasıyla çalışan ve her asgari ücretin güncellenmesine bağlı olarak maaşları asgari ücrete endeksli olarak arttığı halde %30 asgari ücret zammı hiçbir şekilde ücretlere yansıtılmamış, bu mağduriyet giderilmeli. Dedi.

MEMNUN EDİN MAĞDUR ETMEYİN!

Belediyelerde yaşanan bu mağduriyetin sonucu belediye çalışanların mutsuz olduğunu aktaran Başkan Tüysüz “Memnun edin mağdur etmeyin” diyerek belediye çalışanların yanında olduklarını aktardı.

Başkan Tüysüz sözlerine şöyle sürdürdü” Ve bu kesim öyle az bir kesim de değil.Tüm belediyelerde neredeyse aynı haksızlık.Aynı işi yapan aynı üniversiteden mezun üstelik iş kıdemi de daha fazla 2 kişiden biri diğerinin yarısı oranında ücret alsa o işyerinde çalışma barışı ve şevki kalır mı? Yaptığı işi sahiplenir mi?Biz Deva olarak herkesin emeğinin karşılığını, hak ettiği şekilde aldığı hiç kimsenin haksızlığa uğramadığı adil, onurlu bir şekilde yaşamını sürdürebileceği, bu ülkenin onurlu, cesur insanları için buradayız ve bu şekilde çalışmaya Deva’m edeceğiz.” dedi.

Sondakika Urfa Haberler