Başkan Yalçın Şanlıurfaspor hakkında konuştu!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor ile TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorumspor futbolun sahada oynanması gerektiği çağrısında bulundu.

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın, Şampiyonluk yarışında bulunan en yakın rakibi olan Şanlıurfaspor hakkında açıklamada bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Futbol Kulübü, ligin 34. Hafta maçında 24 Erzincanspor’u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek Güneydoğu ekibi Şanlıurfaspor ile puan farkını 3 çıkardı.

Şampiyonluk mücadelesi hakkında konuşan  Çorum Futbol Kulübü Başkanı Oğuzhan Yalçın, “İki güzide şehrin takımı kora kor bir şampiyonluk mücadelesi veriyor. Aynı Coğrafyanın insanları olarak rekabetimizin sadece saha içerisinde sınırlı kalması ve hak edenin şampiyon olması en büyük dileğim” ifadesini kullandı.

“SOSYAL MEDYA İDDİALARI DOĞRU DEĞİL!”

 Başkan Yalçın, sosyal medyada MHP Çorum Milletvekili adayı Vahit Kayırıcı, yaptığı açıklamanın farklı noktalara çekildiğini söyleyerek “Maç maç düşünüp ona göre hareket ederek Hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Şampiyonluk kapısının sosyal medyadaki iddialı sözlerle değil, sahada futbolcu ve teknik heyetin, tribünde de taraftarın bütünleşmesiyle aralanacağını çok iyi biliyoruz.” Dedi.

“SAHADA KALALIM”

Futbolun sadece sahada kalması gerektiğini vurgulayan Başkan Yalçın “İki güzide şehrin takımı kora kor bir şampiyonluk mücadelesi veriyor. Aynı Coğrafyanın insanları olarak rekabetimizin sadece saha içerisinde sınırlı kalması ve hak edenin şampiyon olması en büyük dileğim. Taraftarlarımızdan ricam. Rakibimize saygıyı kaybetmeden ahlaki ve manevi değerlerimizi zedeleyecek yorumlarda bulunmamalarıdır. Biz bize yakışan şekilde davranmak durumundayız” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Çorumspor Şampiyonluk