Başkan Yetim'den Mansur Yavaş önerisi!

TAKİP ET

Deva Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Sabri Yetim, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 14 bin ilkokul öğrencisine aylık 330 TL kantin desteğinin Şanlıurfa Büyükşehir tarafından yapılmasını önerdi.

Yaşanan zamlardan sonra maddi durumu yetersiz olan ailelerin okula giden çocukları için Ankara Büyükşehir Belediyesi kantin desteği olarak 330 TL destek sağladı.

Yapılan bu davranışın Şanlıurfa’da da yapılmasını isteyen Deva Partisi Karaköprü ilçe Başkanı Sabri Yetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e seslenerek aynı uygulamanın genç nüfusun en fazla olduğu şehir olan Şanlıurfa’da olmasının uygun olduğunu söyledi.

Başkan Yetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’e seslenerek şunları söyledi. “Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi duydu mu? Acaba ne diyecekler. Zeynel bey de aynısını yapar mı dersiniz? Haydi görelim.”

Okulların başlamasıyla beraber evlatlarımıza da bir müjdemiz var. İlköğretime giden 14 bin çocuğumuza aylık 330 TL kantin desteğine başladık. Ankara'da hiçbir çocuk karnı aç eğitim almayacak, biz varız.

Yetim Yavaş Mansur