Başkanvekili Ünal, Fakıbaba'nın istifasıyla ilgili bilgi yok dedi!

TAKİP ET

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sabah saatlerinde Ak Parti milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında konuştu.

Sabah saatlerinde Ak Parti’den ve milletvekillikten istifa eden ve gelecek seçimde Millet İttifakının Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görülen Ahmet Eşref Fakıbaba gün boyunca gündemi meşgul eden konuların başında geldi.

Yaptığı istifayı sosyal medya hesabında duyuran Fakıbaba, İYİ Parti’ye geçtiğini söyledi.

bütün bunlara sesiz kalan Ak Parti'den yanıt geldi. Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Fakıbaba’nın istifasıyla ilgili Meclise herhangi bir bilginin gelmediğini söyledi.

Katıldığı televizyon programında Fakıbaba’nın istifasını hakkında konuşan Ünal “Henüz şuan çok sıcak olduğu için sosyal medya üzerinden yapılan açıklamanın henüz daha teyit söz konusu değil. Ne partiye, ne Meclis'e herhangi bir yazılı belge ulaşmadığı için bir sosyal medya paylaşım üzerinden açıkçası doğru bulmuyorum.

Açıklamasından anladığım kadarıyla bu açıklamanın aslında siyasal değil kişisel izlenimini doğuruyor. RTÜK seçimiyle bu istifanın ilişkilendirilmesini de doğru bulmuyorum." İfadelerini kullandı.

Fakıbaba Sondakika