Batman Petrolspor'dan olaylı Şanlıurfaspor maçı açıklaması!

TAKİP ET

Bu hafta oynanan Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor maçında çıkan olaylar hakkında Batman Petrolspor açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olumsuz olayların takımı ciddi şekilde olumsuz etkilediğini söyleyen Batman Petrolspor yetkilileri, olaylara karışanların bir an önce tespit edilip stada alınmaması gerektiğini söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, kendi sahasında ligin güçlü ekibi Şanlıurfaspor’u konuk etti.

Şampiyonluğun güçlü adayı Şanlıurfaspor’un oyunu haz edemeyen bir takım taraftar maç esnasında Şanlıurfaspor oyuncularına yabancı madde atarak maçın yarıda kalmasına neden oldu. Maçta yaşanan olayların ardından maç 61 dakika da iptal edildi.

İptal edilen maçta 61. Dakikaya Şanlıurfaspor’un 2-0’lık skor üstünlüğü vardı.

İptal edilen maç için TFF’nin Şanlıurfaspor’u hükmen galip ilan etmesi bekleniyor.

 Yaşanan olaylar ile ilgili Batman Petrolspor şu açıklamalarda bulundu. “Maçtan bir gün önce yapılan paylaşımlarımız maalesef dikkate alınmadı. Takımına Bunu yapanların sahaya yabancı cisim, koltuk vs. atanların takımının ceza almasına neden olanların Petrolsporlu olduğundan şüphe duyarız. Gerçek taraftar her zaman ve her koşulda takımına destek olandır. "Burası Batman Burada Küfür Yok" sloganıyla Batman 'a gelen tüm rakip takım ve taraftarlara misafirperverliğini göstererek Fair Play ödülü almasını sağlayan kadim şehiriz, güzel insanları olarak bugünkü maçta yaşanan nahoş olayları tasvip etmiyoruz. Bu olaylara neden olanların tespit edilerek stadyuma girişi engellenmeli ve gerekli cezai müeyyidelerin verilmesidir. Gerçek taraftar iyi günde de kötü günde de Batman Petrolspor'umuzun yanında olandır”

Şanlıurfaspor Batmanpetrolspor Olaylar