Batuhan Karadeniz Vanspor'da da  tutunamadı!

TAKİP ET

Türk Futbolunun en büyük yetenekleri arasında görülen ve 4 büyüklerden Trabzonspor ile Beşiktaş formasını terleten Batuhan Karadeniz 2 ay önce transfer olduğu TFF 2. lig ekibi Vanspor ile yollarını ayırdı.

Futbol kariyerinde toplam 15 takım formasını terleten forvet Batuhan Karadeniz gittiği her takımda futbolu ile değil özel hayatı ve ‘takımın yaramaz çocuğu’ sıfatıyla gündeme geldi.

2016 yılında İsviçre ekiplerinden FC St. Gallen’den büyük umutlar ile Şanlıurfaspor’a transfer olan fakat beklenenin altında bir performans sergileyen golcü oyuncu Batuhan Karadeniz daha sonra Şanlıurfaspor’dan ayrılarak Sakaryaspor’un yolunu tuttu.

Sakaryaspor’da da beklenen performansı gösteremeyen golcü oyuncu Adana Demirspor’a gitti. Gittiği takımlarda fazla şansı bulamadığı ve performansı beğenilmeyen golcü oyuncu en son 2 ay önce TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor’a transfer oldu.

Vanspor’da kısa bir süre kalan Batuhan Karadeniz, sözleşmesinin feshedildiğini Vanspor duyurdu.

 Vanspor resmi hesabından yaptığı açıklamada, ' Futbolcumuz Batuhan Karadeniz ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar profesyonel takımımızda verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz." sözlerine yer verdi.

Batuhankaradeniz Urfa