Baydilli'den, Çiftçi 'ye: "Algı oyunlarını belgeleriyle anlatacağım"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nden Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Nihat Çiftçi, mazbatasını aldıktan sonra belediyenin gelir ve gider bütçesini inceledi. Başkan Çiftçi belediyenin borcunu açıklamasının ardından eski Başkan Baydilli' den cevap gecikmedi.

Gerçekleştirilen yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi adayı Nihat Çiftçi, AK Parti adayı Metin Baydilli'ye 10 bin oy fark atarak başkan seçildi.

Çiftçi, mazbatasını aldıktan sonra belediyenin gelir ve gider tablosunu inceledikten sonra yaptığı basın açıklamasında Belediye’nin 431 milyon 531 bin TL borcu olduğunu açıklamasının ardından eski Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ den cevap gecikmedi.

 Baydilli, Çitçi’ye şu ifadelere cevap verdi, “Sayın Çitçi’nin kamu oyununda algı oluşturmaya yönelik iftiralarını en kısa sürede katılacağım televizyon programında belgeleriyle halkımıza anlatacağım.” dedi.

Eski Başkan Baydilli, açıklamasının devamında ise şu açıklamalara yer verdi, “Kamuoyuna Duyuru

Değerli Karaköprülü hemşerilerim; Bugün Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu başta Belediyenin borç durumu ile ilgili açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır.

Sayın Çitçi’nin kamu oyununda algı oluşturmaya yönelik iftiralarını en kısa sürede katılacağım televizyon programında belgeleriyle halkımıza anlatacağım.

Bizim alnımız açık, başımız dik, Allah’a çok şükür hesabını vermeyeceğimiz hiç bir şey yoktur.

8.5 yıldır hizmet ettiğim Karaköprülü hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.” sözlerinde bulundu.

Baydilli algı oyunları