Bayram kısıtlamasında hayvanları unutmadılar

TAKİP ET

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Şanlıurfa temsilcileri 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında kimsesiz sokak hayvanları için yerlere mama ve su bıraktı.

KİHAYKO Şanlıurfa Karaköprü temsilcileri ve Hacikourfa, kentte aç ve susuz hayvanlar için su ve mama bıraktı.

Her gün belirledikleri yerlere mama, su ve kemik bırakan hayvan severlerin yeni durağı Kampüs okullar, Osmanbey Kampüsü ve Cumhuriyet Tesisleri civarı oldu.

 

KİHAYKO Karaköprü temsilcisi Yasemin Al, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hayvanlar doydukça sizin ruhunuz doyuyor diyerek şu mesajı paylaştı:

Yorulduk ama değdi. O tatlı yüzüne kene istila eden yavrucağı yakından görseydiniz keşke.Şükür ki rahatladı o an. Sonra ne kadar iyi demişiz. Şükür kelimesine doyduğumuz gündü o gün. Harekete geçmek, yerinde saymamak, yol nerde biter demeden devam etmek ve bittiği yerde daha fazla ilerlemek, Bir canı beslemek o kadar fazla duyunuzu harekete geçiriyor ki!... Onlar doydukça sizin ruhunuz doyuyor. Ufak bir kalbe ışık olmak geçmiyor Urfa’da Sıcaktan bunalan kalbe gölge olmak serin tutmak geçiyor buralarda... Bu arada bunları yapmak için kilometrelerce gitmenize gerek yok. Aşağıya binanızın önüne inin çok cicili bicili kaplara da gerek yok bir pet şişeyi kesin ve içerisine su koyun... Size ihtiyacımız var.

Bayram ziyaretimizi yaptık biz. Daha nice güzel bayramlara...

Bu arada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mama desteğini unutmayalım. 7 paket ulaşmaya çalıştığımız her bir cana kap kap dağıtıldı bilginize...”

Urfa Değişim

kimsesiz hayvanları ve doğayı koruma derneği sokağa çıkma kısıtlaması Şanlıurfa haberler son dakika