Belediye Eşbaşkanları çöp topladı

TAKİP ET

Suruç Belediyesi Eşbaşkanı Hatice Çevik ve Abdullah Polat, temizlik konusunda farkındalık oluşturmak için belediye personelleriyle birlikte çöp topladı.

Suruç Belediyesi tarafından farkındalık yaratmak, çevre ve temizlik bilincini oluşturmak amacıyla ilçe genelinde temizlik kanpanyası başlatıldı.







Sabah saatlerinde başlayan temizlik kampanyasında Suruç Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çevik ve Abdullah Polat da temizlik personeli elbisesi giyerek temizlik yaptı. Temizlik kampanyasına Eşbaşkanların yanı sıra birim müdürleri, birim amirleri, belediye çalışanları ve Meclis üyeleri Markine Parkından başlayarak Cumhuriyet Meydanına  kadar çöpleri temizlediler.







Suruç Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çevik ve Abdullah Polat bir yandan temizlik yaptı diğer yandan vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlar bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, Belediye yönetimine ise teşekkür ettiler.







belediye eşbaşkanları çöp topladı suruç belediyesi temizlik kampanyası farkındalık yaratmak çevre ve temizlik bilincini oluşturmak birim müdürleri birim amirleri belediye çalışanları