Benhur da Urfaspor ile yolları ayırdı

TAKİP ET

TFF 2.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da futbolcu ayrılıkları devam ediyor. Stoper mevkisinden Samet Akaydın'ın kulüple olan sözleşmesini feshetmesinden sonra Benhur Keser'da kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Maddi sıkıntılar nedeniyle kötü bir sezon geçiren Şanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Şanlıurfaspor’dan ayrılığını duyuran Samet Akasydın’dan sonra bu sefer sol kanat oyuncusu Benhur Keser sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.

 

2018 Yılında Bayrampaşa’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Benhur keser bu yıl görev aldığı 31 maçta 3 gol 1 asist ile takımına doğrudan katkı yaptı. Keser, “17 ay maaş almadan kahrımızı çeken kulüp personelimize, çalıştığım bütün hocalarımıza sonsuz ve gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfaspor sol kanat oyuncusu Benhur Keser Şanlıurfaspor’dan ayrılığını şu sözlerle duyurdu; “Şanlıurfaspor ile olan sözleşmemi tek taraflı feshetmiş bulunuyorum. 1 yılımı geçirdiğim güzel anılar biriktirdiğim güzel dostlar tanıdığım için çok mutluyum. Başta beni seven sevmeyen ama her koşulda destekleyen TARAFTARIMIZA emeği olan 17 ay maaş almadan kahrımızı çeken kulüp personelimize çalıştığım bütün hocalarımıza sonsuz ve gönülden teşekkür ediyorum”

 

Fethi Tapaç / Urfa Değişim

 

Şanlıurfaspor sol kanat oyuncusu benhur keser tff 2.lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor samet akaydın haberler Şanlıurfa