Berber ve kuaförler dezenfekte ediliyor

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi, belirlenen kurallar çerçevesinde açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında hem dezenfekte çalışması yapıyor, hem de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesi koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Uygulanan tedbirler kapsamında uzun süredir kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları İç İşleri Bakanlığının tarafından belirlenen kurallara çerçevesinde hafta başından itibaren açılmaya başlandı. Eyyübiye Belediyesi açılan işyerlerini hem dezenfekte ediyor hem de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımına devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte timi ilçedeki tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımını sürdürüyor. (Haber Merkezi)

 

eyyübiye belediyesi berber ve kuaförler dezenfekte ediliyor kuaför ve güzellik salonları koronavirüs salgını eyyübiye belediyesi temizlik İşleri müdürlüğü