Beşiktaş, Şanlıurfa'ya geliyor

TAKİP ET

TSBL Süper Lig Temsilcimiz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı hafta sonu sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı  sezonun ilk maçını Pazar günü 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Saat 14:00 da Beşiktaş ile karşılaşıyor.

 

Müsabaka hakkında Takım Antrenörü Serdar Yıldırım, şunları kaydetti, “ 2019-2020 Tekerlekli Sandalye basketbol sezonun ilk hafta deplasmanda iyi bir oyun sergilememize rağmen Türk Silahlı Kuvvetler karşısında yenildik. Kendi evimizde oynayacağımız il müsabaka rakibimiz Beşiktaş basketbol takımı oldukça güçlü ve iyi bir kadroya sahip, Beşiktaş’ı burada iyi bir oyun ile yenmek istiyoruz. Biz kendi gücümüzün farkında olarak, yenilmez hiçbir takım olmadığını maçı en çok isteyen en çok inananın kazanacağı inancı ile  bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz.

 

26 Hafta sürecek uzun maratonda Şanlıurfa’yı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyeyi en iyi yerde temsil etmek hedefindeyiz Süper ligde takımımızın 12 sporcudan 10 sporcusu Altyapıdan gelen sporculardır. Temsilcimiz bu alanda Süper ligde kendi yetiştirdiği sporcular ile mücadele veren tek takım kimliğini taşımaktadır.

 

 Pazar Günü 11. Nisan kapalı spor salonunda  Şanlıurfalı Sporseverleri yanımızda görmek arzusundayız.  Üzülerek belirteyim ki çevre ilerden birçok Beşiktaşlı taraftar takımına destek olmaya gelirken bizler Şanlıurfa’nın süper lig takımı kendi evinde yalnız kalıyor. Arzumuz Şanlıurfalıların kendi takımlarına sahip çıkmaları biziler destek bulmak amacı ile girişlerimiz ücretsizdir. Pazar gününü güzel heyecanlı bir müsabaka için tüm halkımızı kapalı spor salonuna bekliyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı 06 Ekim 2019 tarihinde Beşiktaş ile oynadıktan sonra deplasmanda Ordu Büyükşehir Belediye’ye konuk olacak.

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi engelli basketbol takımı beşiktaş Şanlıurfa’ya geliyor takım antrenörü serdar yıldırım