Beton santrali hala taşınmadı! Çevreyi kirletiyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tahsis edilen ancak özel bir şirket tarafından beton santrali olarak kullanılan arsa hala boşaltılmadı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, arsanın bir an önce boşaltılacağını söylemişti ancak aradan 106 gün geçmesine rağmen firma hala taşınmadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tahsis edilen Karaköprü’deki arazi, özel bir firma tarafından kullanılmaya devam ediliyor.

Darp olayıyla gündeme gelen adı geçen alanla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 Aralık 2021 tarihinde açıklama yapmış ve firmanın en kısa sürede taşınacağını belirtmişti.

O tarihten bugüne uzun bir süre geçmesine rağmen, firma alandaki varlığını devam ettiriyor, çevredeki yollara da su bırakmaya devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 Aralık 2021 tarihinde yaptığı açıklamada, firmaya daha önce iki defa ihtarname çekildiğini ancak firmanın taşınmadığını açıklamıştı.

Aradan geçen bunca zamana rağmen bir hareketliliğin olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Aynı firma, alanda çalışmalarını sürdürürken, çevre yapılan yola da atık sularını bırakıyor. İnşaat suyunun yola dökülmesine tepki gösteren vatandaşlar, belediyeyi göreve çağırarak, firmanın bir an önce taşınmasını istedi.

 

beton santrali şanlıurfa şanlıurfa büyükşehir belediyesi