Beyaz Grupta kim şampiyon olacak?

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligin bitmesine 2 hafta kalan şampiyonluğun güçlü adayı Çorum FK olarak görülüyor. Çorum FK 4 puan farkla zirvede yer alıyor. Şanlıurfapor şampiyon olabilmesi için tüm maçlarını kazanması gerekirken Çorum FK ise puan kaybetmesi gerekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk ilanı için 2 maç kaldı.

Zirve yarışında Çorum FK, Şanlıurfaspor’un 4 puan önünde yer alıyor. Sarı yeşilli ekibin şampiyon olabilmesi için Çorum FK her iki maçta puanlar kaybetmesi gerekiyor.

ŞANLIURFASPOR’UN KALAN MAÇLARI

Şampiyonluk düğümünün çözülmesine günler kala, 37’nci hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor, HES İlaç Afyonspor’a konuk olacak. Karşılaşma, 16 Mayıs Salı günü saat 15.00’te Zafer Stadı’nda oynanacak.

Sarı yeşilli ekip, 38’inci hafta karşılaşmasında 20 Mayıs Cumartesi günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda Batman Petrolspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

ÇORUM FK’NİN KALAN MAÇLARI

Zirvede bulunan Çorum FK ise 16 Mayıs Salı günü Isparta 32 Spor’u konuk edecek. Saat 15.00’te başlayacak olan müsabaka, Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

Ligin son haftasında Çorum FK, Arnavutköy Belediyespor deplasmanına çıkacak. 20 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma, Bolluca Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup Çorum FK Şanlıurfapor