Beyazgül'den çatı açıklaması

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, düzenlediği basın açıklamasında çatı adayları ile ilgili yorumda bulundu.

Ak Parti Şanlıurfa Seçim Koordiyasyon  Merkezinde İl Başkanı Bahattin Yıldız ile beraber basın açıklaması düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’den çatı adayı Sabahattin Cevheri’ye ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Beyazgül, “14 Şubat 2019 tarihinde HDP il başkanının bir açıklaması vardı. Açıklamasında biz bağımsız aday Sebahattin Cevheri’yi destekleyeceğiz dedi. Ardından Sayın Sabahattin Cevheri kendi adaylığını açıklarken, 'Ben bağımsız adayım' dedi.

19 Şubat 2019 tarihinde müracaatlara baktığımızda HDP aday göstermiştir. Sabahattin Cevheri'nin de Saadet Partisi'nden aday olduğunu gördük. Ancak halkımız arasında kamuoyunda konuşulanlar farklı. Ben bu konudan bahsetmek istiyorum. Bizim kulağımıza gelen ki elbette bir iddia bu, HDP adayını geri çekeceği şeklinde ve desteğini sürdüreceği yönünde.

Benim gönlüm arzu eder ki, bunlara gerek yok. 'Bağımsız adayı destekleyeceğiz' diyen HDP ve 'Saadet'ten adayım' diyen Sebahattin Cevheri, kol kola girsinler, 'Biz beraberiz' desinler  ve kamuoyuna bunu açıklasınlar. Ne gerek var bu kadar kamuflaja!” dedi.