Beyazgül'e seçim klibi jesti

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimleri öncesinde adayların seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'e Otel El Ruha'dan Klip Jesti geldi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Seçimlerde boy gösterecek olan adaylar birer birer projelerinden bahsederken aynı zamanda bazı adaylara yönelik özel kurumlar ve şahısların destekleri gündeme gelmeye başlıyor.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e Otel El Ruha’dan klip Jesti geldi. Hazırlamış oldukları klibin tanıtımını Otel El Ruha'da gerçekleştiren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve El Ruha Oteli sahibi Harun Küçük, İbrahim Güllüoğlu Klibi seslendiren Şanlıurfalı sanatçı Tekin Tatar ve çok sayıda davetli katıldı.

Otel El Ruha Sahibi Harun Küçük, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında Dombra klibiyle seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini ve aynı başarıyı Şanlıurfa'da farklı bir klip ile AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün kazanacağını iddia ederek klibin tamamen sürpriz olduğunu ve ilk defa bu tanıtım gününde izlendiğini söyledi.



Hazırlanan klibin misafirlere izletilmesinin ardından bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, klibin kendisini oldukça duygulandırdığını ve bu klibin hazırlanmasında kendisine olan inancın her zaman farkında olacağının altını çizdi.

Beyazgül, “Duygunun da ötesinde bugün üzerindeki yükün ve beklentilerin öneminin ne denli büyük olduğunu biraz daha iyi anladım. Ben mazlumların hizmet bekleyenlerin ve kısacası tüm Şanlıurfalıların adayıyım. Buna göre hareket ederek seçimlere hazırlanıyoruz. Klip, beni çok duygulandırdı. Bu klibin hazırlanmasında emeği geçen başta Otel El Ruha’nın sahibi Sayın Harun Küçük’e ve Klibi seslendirerek bizlere ulaşmasını sağlayan Şanlıurfalı sanatçımız Tekin Tatar’a büyük emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.