Beyazgül, eski başkanlara gönderme yaptı!

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sancaktar kompleksi açılışında daha önceki belediye başkanlarına gönderme yaptı. Beyazgül, bugüne kadar bu hizmetlerin neden yapılmadığını sordu.

Haber Mehmet/KIRVAR Şanlıurfa Belediyelerinde yapılmayan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Beyazgül, eski başkanlara gönderme yaptı. 

Beyazgül, yapılan çalışmaları kendisine ve şimdiki belediye başkanlarına bağlayarak eski belediye başkanlarını eleştirdi.

Sancaktar Mahallesinin önceden de var olduğunu belirten Beyazgül, semt pazarı ihtiyacı olduğu halde neden yapılmadığını sordu. Beyazgül konuşmasının devamında Zeynel Başkan olmadığı için yapılmadığını ifade etti.

Başkan Beyazgül şu sözlerle eski başkanlara göndermede bulundu: “Yıllardır bu mahallenin çektiği özlem bugün sona erdi. Allah’a şükürler olsun. Şimdi bu yer daha önce var mıydı Sayın Muhtarım? Vardı. Peki, semt pazarı ihtiyacı daha önce var mıydı? Vardı. Peki, neden hiç yapılmadı. Çünkü o zaman Haliliye Belediye başkanı yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanı yoktu. Oradan keseceğiz buraya vereceğiz. Aynı yer yine vardı ama Haliliye Belediye Başkanımız yoktu. Zeynel Başkan yoktu. Kestik verdik bitti. Ne işe yarıyordu burası. Öylesine duruyordu, biz yaptık” dedi.