Beyazgül, görevi Çiftçi'den devraldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, mazbatasını aldıktan sonra Belediye Başkanlığı makamında yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, merkez Karaköprü, Eyyübiye Belediye Başkanları ve partililerle birlikte il seçim kurulunu ziyaret etti.

 

İl Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Deniz Erdeniz, "Seçmenlerimiz seçme hakkını kullandı. Oy çokluğu ile büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül’e mazbatasını veriyorum" dedi.

 

Konşmasının ardından İl Seçim Kurul Başkanı tarafından Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını vererek başarılar diledi.

 

Mazbatasını alan Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, "Yola çıkarken her zaman belirttiğimiz gibi en büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir. Bu noktada hiç geriye bakmadan önümüze bakarak yolumuza devam edeceğiz ve Şanlıurfa’nın potansiyelinden, gücünden yararlanarak çalışmalarımıza başlayacağız. Şanlıurfa kadim bir şehirdir. Turizm, sanayi ve tarım potansiyelinin farkındayız ve burayı cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağız.” diye konuştu.

 

Açıklamasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine geçen Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, başkanlık makamında görevi mevcut başkan Nihat Çiftçi’den devraldı. Devir teslimi sırasında Beyazgül tarafından Çiftçi’ye camdan yapılan Ak Parti amblemi olan ampul’ü hediye etti.

 

Devir teslim töreninde konuşan Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, "Partimizin her kademesinde görev alan başkanımız Nihat Çiftçi’ye bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz. Yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e görevinde başarılar dileriz." şeklinde konuştu.

 

Görevi devrettiği Beyazgül’le vedalaşan Nihat Çiftçi, belediye personeli tarafından uğurlandı.

 

beyazgül görevi Çiftçiden devraldı Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül devir teslim töreninde görevi eski başkan nihat Çiftçiden devraldı