Beyazgül: Her şey daha güzel olacak

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği semt pazarında vatandaşlara bez poşet dağıtarak yerel seçimler için destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere bir hafta kala AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Partili Aday Beyazgül, Haliliye İlçesinde bulunan semt pazarında esnafları ziyaret etti. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde kazanması halinde yapacakları projeleri anlatan Beyazgül, esnaftan destek istedi. Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Beyazgül pazara alışverişe gelen vatandaşlara bez poşet dağıttı. Çevrenin korunması için bez poşet uygulamasının önemini vurgulayan Beyazgül, daha sonra pazardan ayrılarak seçim çalışmalarını esnafları ziyaret ederek sürdürdü.

 Çarşı pazar dolaşıp vatandaşlardan destek istediklerini ifade eden AK Parti şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Vatandaşlarımızla beraber olmak onlarla böyle görüşmek her şeyden çok daha güzel. Farkındalılık oluşturmak için poşet dağıtıyoruz ama esas olan gönüllere köprü kurmak, gönül belediyeciliğini başlatmak, Gönülle birlikte el ele verip bu şehri kalkındıracağız. Pazarcılarınızın sorunlarını çok defa dinledim ve bu günde kendileriyle görüşüyoruz ve kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra her şey daha güzel olacak ve Urfa şahlanacaktır” dedi.

 

beyazgül: her şey daha güzel olacak ak parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı zeynel abidin beyazgül