Beyazgül, işçi maaşlarına yüzde 107 zam yaptı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da en düşük işçi ücreti 34 bin TL oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül maaşlara yüzde 107 oranında zam yaptıklarını ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yapılan yeni zamlı maaşların hayırlı olmasını diledi. Beyazgül, "Şanlıurfa için gece gündüz demeden canla başla çalışan işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Başkan Beyazgül, çalışanların emeklerine değer vererek, onların daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Başkan Beyazgül ayrıca, Şanlıurfa'nın daha güzel bir geleceği için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti. "Hep birlikte yılmadan, yorulmadan çok daha güzel bir Urfa için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" diyen Beyazgül, Şanlıurfa'nın kalkınması ve gelişmesi için herkesin elinden gelen katkıyı sunması gerektiğini vurguladı.

Beyazgül sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda en düşük işçi ücreti 34 bin TL’ye çıkardıklarını söyledi. Zam oranın ise yüzde 107 olduğu ifade edildi.

Şanlıurfa işçi maaşları Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa haberleri