Beyazgül, ligde kaldığı için Urfaspor'u tebrik etti

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, 2. Lig'de kalan Şanlıurfaspor'u ziyaret edip, ligdeki yerlerini koruduğu için tebrik etti.

Diğer illerin takımları bir üst lige yükselirken, Şanlıurfaspor zar zor ligde kalabildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, 2. Lig’de kalan Şanlıurfaspor’u ziyaret edip, ligdeki yerlerini koruduğu için tebrik etti.
Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’la birlikte, Şanlıurfaspor tesislerine giderek, ligden düşmekten son anda kurtulan Şanlıurfaspor’u tebrik etti.

Sezon başından buyana çektiği sıkıntılarla gündeme gelen sarı yeşilli ekip ligin bitmesi ile beraber 2. Lig’de kalabildi. Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret eden Beyazgül de Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yöneticileri kutladı.

2. Lig’de kalmayı başaran Şanlıurfaspor’u kutlayan Başkan Beyazgül, “Takımımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz ama bugün başladığımız şartlar itibari ile baktığımızda düşmemenin çok büyük başarı olduğunu sadece Şanlıurfa değil, bütün spor camiası bunu ifade etmektedir. Bundan sonra Şanlıurfa halkımızla birlikte, aynı camia ile birlikte etle tırnak gibi beraber olarak Şanlıurfaspor 40 yıl olduğu gibi Allah’ın izni ile yoluna devam edecektir” dedi.