Beyazgül, sanayicilerle bir araya geldi

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Evren Sanayi sitesinde faaliyet gösteren Meslek Odası temsilcileri ve sanayi esnafı ile bir araya geldi. Şehri ortak akıl ile yöneteceklerini belirten Başkan Beyazgül, 'Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız ve taleplerini çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz' dedi.

Başkan Beyazgül,  Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan tarafından düzenlenen Meslek Odası temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

 

Vatandaşların talepleri için planlı bir çalışma başlatılması gerektiğini belirten Başkan Beyazgül, STK temsilcilerine yönelik Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan geniş kapsamlı talep ve istişare toplantısına davet etti.

 

Büyükşehir Belediyesi teknik kadrosunun hazır bekleyeceği toplantıda taleplerin anında giderilmesi için yeni bir uygulama başlatan Başkan Beyazgül, “Taleplerin yapılabilirlik noktasında teknik arkadaşlarımız ile anında görüşerek karara bağlayacağız” dedi.

 

evren sanayi sitesi kooperatif başkanı mustafa arslan beyazgül sanayicilerle bir araya geldi evren sanayi sitesi büyükşehir belediyesi haberler son dakika