Beyazgül'ün müjdesini verdiği konut hamlesinde yeni gelişme!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kuzey Şehir Konut Projesinde Aşık ve Öğütçü Mahallelerinde yol açma çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Kuzey Şehir Konut Projesi kapsamında Aşık, Öğütçü ( Kaşmer Dağı) bölgesinde alt ve orta gelirli aileler için ilk etapta 2 bin 500 konut yapılması için geçtiğimiz haftalarda karar aldı. Alınan karar sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, projesi öncesinde Aşık ve Öğütçü Mahallelerinde yol açma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Başkan Beyazgül sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kuzey Şehir Konut Projemizi geçtiğimiz haftalarda heyecanla duyurmuştum. Bu projemiz öncesinde Aşık ve Öğütçü Mahallelerimizde yol açma çalışmalarımız başladı. Sahada teknik personel arkadaşlarımla beraber incelemedeyiz” dedi.

Kuzey Şehir Konut Projesinde 2+1, 3+1 gibi ucuz konutlar oluşturacak. Yer belediyeye ait olduğu için yapım işi de büyük ihtimalle belediye şirketi tarafından yapılacağı açıklanmıştı. Proje kapsamında uydu kent oluşturulması hedefleniyor.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

Kuzey Şehir Konut Projesi