'Beyza gelinlik yerine kefen giydi!'

TAKİP ET

İstanbul'da Bahçelievler'de saplantılı olduğu öğrenilen Salim Tekin, geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki Beyza Doğan'ı vurarak öldürdü. Yaşanan olaya tepki gösteren DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, 'Beyza gelinlik yerine maalesef kefen giydi, onu da koruyamadık. Tüm kadınlar güvende olana dek hiç kimse rahat uyu(ya)mamalı' dedi.

28 yaşındaki Salim Tekin saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine zorla girerek genç kızı banyoya götürerek ensesinden vurdu. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Beyza yaşam mücadelesini kaybetti. Beyza’nın cenazesi Şanlıurfa’da dün defnedildi.

Genç kızı öldüren zanlı, aynı gün intihar girişiminde bulundu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, “16 yaşındaydı onu rahatsız eden şahsı babası defalarca emniyete şikayet etmiş, dilekçesi vermiş, o taciz eden tarafından öldürüldü, gelinlik yerine maalesef kefen giydi, onu da koruyamadık” ifadelerini kullandı.

SENİ DE KORUYAMADIK, ÇOK ÖZÜR DİLERİZ

Tüysüz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Beyza Doğan henüz yaşamın başında küçük bir çocuk, 16 yaşındaydı onu rahatsız eden şahsı babası defalarca emniyete şikayet etmiş, dilekçesi vermiş, o taciz eden tarafından öldürüldü, gelinlik yerine maalesef kefen giydi, onu da koruyamadık. Tüm kadınlar güvende olana dek hiç kimse rahat uyu(ya)mamalı. Taziye ve başsağlığı için babasına başınız sağ olsun demek bile çok ağır geldi, onu korumak için her şeyi yaptım ama destek göremedim dedi. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin diyebildik. Mekânın cennet olsun inşallah, seni de koruyamadık, çok özür dileriz.”

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

türk hava yollarıın İstanbul-new york seferini tk 01 sefer sayılı uçağı İstanbul Bahçelievler Beyza Doğan DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz