Bilal Tekatlı,Vekil Özşavlı'yı topa tuttu!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı yayımladığı faaliyet raporu birçok vatandaşı tepkisini çektiği gibi Ak Parti Şanlıurfa eski meclis üyesi Bilal Tekatlı'nın tepkisine de neden oldu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı taziyelerde vatandaşı yalnız bırakmadık, taleplerini dinledik söylemlerini yaz faaliyeti raporu olarak sunması tepkileri beraberinde getirdi.

Tepki gösterenlerin arasında sık sık Şanlıurfa’da yaşanan yolsuzluk iddialarını ortaya atan Bilal Tekatlı’da yer aldı.

Vekil Özşavlı’nın “2022/YAZ FAALİYET RAPORU-3

Urfa'da ölen sevdiklerimizin ardından 3 gün taziye yapmak, taziyelerimizde gelen misafirlere mırra, çay ve yemek ikram etmek kadim bir gelenektir. Biz de zamanın ve mekanın imkan verdiği ölçüde hemşerilerimizi taziyelerinde yalnız bırakmadık. Hem hakkın rahmetine kavuşanların ruhlarına fatihalar irsal ettik hem de taziye sahiplerinin varsa bir talepleri yerine getirmeye çalıştık.

Bunun yanında hemşerilerimizin sevinçlerine de ortak olmaya çalıştık. Çünkü PAYLAŞTIKÇA ARTAN TEK ŞEY SEVİNÇ, AZALAN TEK ŞEY İSE KEDERDİR!!” sözlerine  eski meclis üyesi Bilal Tekatlı şöyle tepki gösterdi. “La havle vela kuvvete illa billah. Allahım aklıma mukayyet ol... Nüfusu 3 milyona dayanan şehirde devasa sorunları çözmesi gereken vekilin hizmet diye sunduğu faaliyete gülmeyi bırakın, üzülmemek elde değil. Urfa bu Milletvekili profiliyle geride kalmaya mahkum edildi.”

Ozşavlı Tekatlı Vekil MeclisÜyesi