Birecik-Halfeti yolunda çalışmalar sürüyor

TAKİP ET

Birecik-Halfeti yolunun trafiğe açılması çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Birecik sahil yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle kapatılan Birecik-Halfeti yolunun trafiğe açılması çalışmaları devam ediyor.

 

Vatandaşların can ve mal güvenliği için daha önce boşaltılan, heyelan bölgesinde bulunan evlerin yıkılması ve moloz parçalarının temizlenmesi çalışmaları tamamlanmıştı. Şimdide heyelanın ardından yola savrulan kaya parçaları kaldırılıyor. Birecik-Halfeti yolunun güvenli hale getirilmesi ve trafiğe açılması çalışmaları devam ediyor.

 

Birecik Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, DSİ ve Birecik Belediyesinin desteğiyle yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolun trafiğe açılması hedefleniyor.

 

Çalışmalarda gelinen son durumu görmek üzere çalışmaların devam ettiği alana giden Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yol açma çalışmalarında sürecin takipçisi olduklarını ve yolun trafiğe açılması için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Kaymakam Çelikkaya, Birecik-Halfeti yolunun en kısa sürede trafiğe açılacağının müjdesini verdi.

 

birecik-halfeti yolu birecik-halfeti yolunda çalışmalar sürüyor kaymakam dr. fatih Çelikkaya birecik kaymakamlığı