Birecik'te pimapen yüklü dorseyi çalanlar yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir dinlenme tesisinde park halinde olan tırın dorsesini çalan hırsızlar 1 milyon değerinde pimapeni çaldı. JASAT dedektifleri günler sonra hırsızları yakaladı.

Birecik ilçesi Yuvacık Mahallesi Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu üzerinde bulunan Mirkelam Dinlenme Tesislerinde park halinde duran bir tırın dorsesi 11 temmuz tarihinde hırsızlar tarafından çalındı. Çalınan tırın dorsesinde bulunan pimapenlerin maddi değeri 1 milyon lira olduğu öğrenildi.

Pimapen yüklü dorsenin çalınması olayı ile ilgili olarak JASAT dedektifleri tarafından yapılan istihbarı çalışmalar kapsamında; çalınan malzemeleri M.D.(33) isimli şahsın başka şahıslara satmaya çalıştığına yönelik alınan bilgiler üzerine şahıs 26 Temmuz’da il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıstan alınan bilgiler ışığında olaya karışan H.Y.(27) ve  S.A.(28) adlı kişiler operasyonla yakalandı. Çalınan malzemeler Akçakale ilçesi Haktanır Mahallesinde S.K.(65) isimli şahsın evinin önünde 42....7 plakalı çekiciye bağlı 35 A...50 plakalı dorse üzerinde suç üstü yapılarak eksiksiz olarak ele geçirildi.

Olaya karışan M.D., S.A. H.Y. isimli kişiler gözaltında alındı.

Şanlıurfa Birecik ilçesi JASAT dedektifleri