Birinciler ödüllerini İl müftüsünden aldı

TAKİP ET

Türkiye Diyanet Vakfının düzenlediği yarışmada il birincisi Cabir El Ensar kuran kursu hocası Eser Özbek ve öğrenci Rabia uşakli oldu.

Türkiye Diyanet Vakfının düzenlediği yarışmada Şanlıurfa’da birinci olan Hoca Eser Özbek öğrenci Rabia uşakli oldu. Yarışmada dereceye giren birincilerin ödülünü Şanlıurfa il müftüsü Mehmet Taştan tarafından kendilerine takdim edildi


İl müftüsü Mehmet Taştan “Ramazan'dan önce çevrimiçi düzenlediği Türkiye genelinde çevrimiçi düzenlediği kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapısıyla yarışmada Urfa da 2 tane birinci çıktı. Elhamdülillah ki bu birincilerimiz Cabir el Cabir El Ensari Kur'an kursumuzda Eyyübiye Müftülüğü imza Bağlar hocası ve talebesi yani Hoca ve talebe Elhamdülillah öğrencisi bu kur'an-ı Kerim yarışmasında 1’nci Olarak çıktılar. Türkiye Diyanet Vakfımız bunlara bir ödül takdir etti. Bu kardeşlerimizi huzurunuzda kutluyoruz ve Allah kendilerinden razı olsun. İnşallah ilerleyen süreçlerde Şanlıurfa da nice birincilerin çıkmasını temennisinde bulunuluyorum.” İfadelerinde bulundu.