'Biz bu oyuna gelmeyeceğiz'

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a yapılan saldırıya tepki göstererek, 'Mehmetçiğimiz sınır ötesinde şehit olurken, TBMM'de yaşanılanlar halkımızı derinden üzmüştür.' dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde tartışmaların kavgaya dönüşmesi toplumda tepki çekti. CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir de konu ile ilgili bir açıklama yaparak yaşanılanlara tepki çekti. Cidir, “Silahlı kuvvetlerimiz, kınalı kuzularımız, aslan Mehmetçiğimiz sınır ötesi hareketlerde Türkiye’nin huzuru ve iç barışı için şehit olurken TBMM’de yapılanlar halkımızı derinden üzmüştür. Tam bu sırada kenetlenmemiz, kucaklaşmamız yek vucut olup düşmana karşı mitralyöz olmamız gerekirken, başarısızlıklarını ört bas etmek, eleştiri yapanları susturmak, derinleşen ve her gün kangrenleşen ekonomik ve siyasi krize çözüm bulamayanlar saldırganlaşıp, toplumun savunuculuğunu yapan muhalefeti yumruklarla susturmaya çalışanların oyununa gelmeyeceğiz. Sağ duyumuzla memleket ve vatandaşların haklarını daha fazla savunacağız. Barış ve kardeşliği elden bırakmayacağız. Yurtta ve dünyada barış ve demokrasi rüzgarlarını estirmeye devam edeceğiz. Baskılar bizleri yıldırmaz tam tersine birleştirir. Gurup başkan vekilimize yapılanları kınıyorum. Yaşasın barış, yaşasın kardeşlerin birliği.” ifadelerini kullandı.



Urfa Değişim

‘biz bu oyuna gelmeyeceğiz’ chp Şanlıurfa İl başkanı hayrettin cidir tbmm’de chp grup başkanvekili engin Özkoç türkiye büyük millet meclisinde tartışmaların yurtta ve dünyada barış ve demokrasi rüzgarları