Böyle bir aşk görülmemiş dünyada!

TAKİP ET

Diyarbakır Ak Parti 4.sıra milletvekili adayı ve aynı zamanda nöbet tutan ailelerin sembolü olan Ayşegül Biçer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daima yanında olacağını evlat nöbetinde sürdürdüğü mücadelenin Ak Parti içinde sürdüreceğini belirti.

3 Eylül 2019 yılında farklı kentlerden Diyarbakır'a gelen ailelerin çocuklarını terörden almasında öncü ve sembol isim olan Ayşegül Biçer Ak Parti Diyarbakır 4.sıra milletvekillik sıralamasında kıl payı meclise girmeyi başaramadı.

Milletvekili olmamasının Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini değiştirmeyeceğini belirten Biçer” heyecanımız diri, inancımız tam” dedi.

Diyarbakır'da PKK terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için evlat nöbetine katılan ve 2021 yılında oğluna kavuşan Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu. Biçer, Diyarbakır 4. sıradan aday gösterildi.

Diyarbakır’da 3 milletvekili çıkarmayı başaran Ak parti  meclise girilmesi beklenen Ayşegül Biçer kıl payı bir oranla meclisin yolundan döndü.

3 Eylül 2019 yılında farklı kentlerden Diyarbakır'a gelen aileler, çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılmasından dolayı HDP'yi sorumlu tutmuş ve il binası önünde nöbete başlamıştı. Kimi aileler evlatlarını bu direniş sayesinde örgütün elinden kurtarmış, bunlardan biri de Ayşegül Biçer olmuştu.

Evlat nöbetinin önderi ve sembolü olan Biçer terör örgüttün kaçırdığı çocukları almak için verdiği mücadeleyi vermek için Ak Parti Diyarbakır Milletvekili adayı oldu.

Dün gerçekleşen milletvekilliği seçiminde Diyarbakır’dan 3 vekil çıkarmayı başaran Ak Parti Ayşegül Biçer’inde meclise girilmesi için  oyları büyük bir titizlikle kontrol ediyor.

Yarına kadar devam eden partilerin itiraz hakkı Diyarbakır’da sonucu değiştirebileceği öngörülüyor.İtirazların sonuçlarına göre Ayşegül Biçer yüksek ihtimale Ak Parti Diyarbakır Milletvekili olacak.   Yapılan seçimden bağımsız bir şekilde Ak Parti için var gücüyle çalışan Ayşegül Biçer, sonuç ne olursa olsun” “Cumhurbaşkanımız ve Ak partimiz ve şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından ötürü teşkilatlarımızın tüm kademelerine ve çok kıymeti Diyarbakır hemşirelerimize kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Heycanımız Diri,İnancımız Tam” dedi.

Haber Mehmet KIRVAR 

Diyarbakır Ak Parti