Bozdağ: AK Parti'ye kaybettirme ihtimaline yatırım yapıyorlar

TAKİP ET

TBMM başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Bozdağ, FOX-TV,Halk-TV gibi muhalif kanallarının Yeniden Refah Partisi'ni ön plana çıkarttığını belirtti.

Baydilli’nin seçim irtibat ofisini Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ziyaret eden Bozdağ, Şanlıurfa’lıların seçimlerde hep oyunları bozduğunu belirterek, “Bu milletin feraseti ve basireti o kadar yüksek bütün mühendisler biraya gelse 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçları böyle hesaplayamazdı. Bütün hesapları ve bütün oyunları bozdunuz. Şanlıurfalı hemşehrilerimin her zaman doğru karar verdi. Ben inanıyorum ki ayın 31’inde Şanlıurfa’da istedikleri sonuçları çıkartmak için FOX-TV’sinden, Sözcü TV’sine, Halk-TV’sinden KRT’sine kadar ne kadar televizyon varsa Şanlıurfa’yı gündemine alıyorlar. Yeniden Refah’ı gündeme alıyorlar daha önce Deva Partisi’ni ve Saadet’i gündeme alıyorlardı. Sevdiklerinden mi? Hayır AK Parti’ye zarar verme ihtimalinden yatırım yapıyorlar. AK Parti’ye zarar verme ihtimali onları heyecanlandırıyor.  AK Parti’ye zarar verme ihtimaline yatırım yapanlar yine avuçlarını yalayacaklar.

Uçak seferleri artmalı

Bozdağ, Şanlıurfa’ya uçak seferlerine ilişkin bir soru üzerine ise “Şanlıurfa’nın İstanbul Ankara seferlerinin yanına şimdi İzmir seferlerini ilave ediyoruz. Haftada iki gün İzmir seferlerini başlatıyoruz. Bu da yetmez Ankara, İstanbul, İzmir seferleri daha fazla olsun. THY dünyanın dört yanına uçuyor. Uçak sıkıntısı var. Hem özel firmalar hem de özel firmalarla rahatlamayı sağlamak için uğraşıyoruz. Bu rahatlamayı sağlarsak Şanlıurfa’mız için hayırlı olacak”diye konuştu.

İzmir seferleri Şanlıurfa İstanbul Ankara seferleri Milletvekili Mehmet Ali Cevheri