Bozdağ: Urfa'da tüm kurumlar seferber edildi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası yer yer su baskınları meydana geldi. Konuyla ilgili paylaşım yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, 'Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, AFAD ve ilgili tüm kurumlarımız, bu acil duruma müdahale etmek için her tür imkanı seferber etmiş durumdadır' dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da meydana gelen aşırı yağışlardan kaynaklanan sel felaketiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Bozdağ, "Şanlıurfamızda aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz, bu doğal afetin can kaybına yol açmamış olmasıdır. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, AFAD ve ilgili tüm kurumlarımız, bu acil duruma müdahale etmek için her tür imkanı seferber etmiş durumdadır." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları belirtti: "Şanlıurfamızda aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinden etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz hiçbir can kaybının olmamasıdır. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, AFAD ve ilgili tüm kurumlarımız, her tür imkanı seferber etmiş durumdadır. Cenâb-ı Hak, Şanlıurfamızı ve aziz milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin."

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri