Bozdağ ve Beyazgül'den Gülpınar'a tebrik mesajı!

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, görevi devralan Kasım Gülpınar'ı tebrik etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden seçimi kazan Kasım Gülpınar, bugün mazbatasını alarak göreve başladı.

Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı.

Bozdağ, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimi sonucunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve bugün resmen görevine başlayan Mehmet Kasım Gülpınar’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Bugün görevi devreden Şanlıurfa önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e de ilimize yaptığı hizmetler, kazandırdığı projeler ve eserler nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Beyazgül ise , “31 Mart Yerel Seçimleri’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Kasım Gülpınar’a bugün görev devir teslim yaptım, kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar  diliyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül