Bozkurt: Şampiyonluk kupasını bu şehre getirmekte kararlıyız

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, 2-1 galip gelinen Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Şampiyonluk kupasını bu şehre getirmekte kararlıyız" dedi.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Serdar Bozkurt haftayı değerlendirdi.

Zorlu bir rakibe karşı oynadıklarını ve rakibin analizini iyi yaptıklarını belirten Bozkurt, “Ligin en kaliteli ayaklarına sahip takımıyla oynadık, öyle söyleyelim. Son 3 yılın şampiyon olan takımlarının oyuncularının bulunduğu, kalitesi yüksek olan bir takıma karşı oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Tabi bizim de bir form grafiğimiz var, yükselen bir form grafiğimiz var. Rakibin analizini de çok iyi yapmıştık. Geri çekileceklerini, kontra atak yapacaklarını biliyorduk. Gol yememize karşın sahada hiç bozulmadık, zihinsel olarak hiç düşmedik, disiplinden kopmadık, aynı şekilde maça devam ettik ve netice itibariyle maçı kazanmasını bildik. Oyuncu grubumuzu tebrik ediyoruz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ben maç öncesi bir röportajda şehir olarak kazanmamız gereken bir maç demiştim; şehir olarak kazandık, Urfa’nın kurtuluş gününde bunu kazandık. Yolumuza devam ediyoruz, çok önemli bir virajı geçtik ama virajlar bitmiyor, öyle bakmak lazım. Şimdi bütün her şeyi bıraktık, unuttuk; cumartesi günü oynayacağımız Arnavutköy maçına kilitlendik.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğa oynayan takımın konsantrasyonunun hep yüksek olması gerektiğini ifade eden Bozkurt, şöyle devam etti: “Eğer şampiyonluğa oynuyorsanız hep yüksek konsantrasyonla oynamak zorundasınız, zihinsel olarak hep güçlü olmak zorundasınız. Oyuncu grubumuz bunu şuan çok iyi beceriyor.”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt