Bozova Belediyespor, Adıyaman'a acımadı!

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Ligi 8.Grupta mücadele eden Bozova Belediyespor ligin 13 haftasında sahasında Adıyaman Belediyespor'u konuk etti. Urfa temsilcisi mücadeleden galip ayrılmayı bildi.

Bozova Belediyespor İlçe Stadında Adıyaman Belediyespor’u konuk etti. İlçe stadında taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

Bozova İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı Emir Toprak yönetirken yardımcılığını Ali Rıza Güçlü(1. Yardımcı Hakem) ve Gökhan Deniz Paçacı(2. Yardımcı Hakem) yaptı. Mücadele Burak Delikanlı ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Ligin 13.haftasında kıran kıran geçen mücadeleyi Bozova Belediyespor rakibi 2-0 yenerek 3 puanı hanesine eklemeyi başardı. Bozova Belediyespor bu galibiyetle puanını 23’e yükseltti. Adıyaman Belediyespor ise 17 puanda kaldı.

Urfa Değişim Tv sosyal medya hesaplarında yayınlanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Bu mücadele ile aynı zamanda ilk devrenin son maçı oynandı.

İkinci devre ise 4 şubat 2024 tarihinde başlaması bekleniyor. Grupta yer alan Urfa temsilcilerinden Viranşehir Belediyespor zirvede yer alırken Siverek Belediyespor ise üçüncü sırada yer alıyor.

Foto: Tevfik Kapçı

Bozova Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi Adıyaman Belediyespor